Andreea Bălan și soțul, lună de miere alături de copii: „E greu pe avioane”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan și soțul, lună de miere alături de copii: „E greu pe avioane” © Instagram

Pentru Andreea Bălan, familia este foarte importantă. Drept urmare, nu este deloc de mirare că artista se pregătește să meargă în luna de miere alături de cele două fetițe ale ei și ale lui George Burcea, Ella Maya și Clara Maria.

În timp ce mulți proaspăt căsătoriți ar da orice să fugă cât mai departe și să fie doar ei pentru mult așteptata lună de miere, iată că Andreea Bălan și George Burcea au alte idei. Cei doi se pregătesc deja de luna de miere, care va avea loc undeva în ianuarie și de care se vor bucura și cele două fete ale lor.

„Când ai doi copii, nu te mai gândești la luna de miere. Da (n.r. o să plece cu copiii), dar nu ne-am gândit unde și cum. E greu pe avioane, cu biberoane, cu doi copii…”, a explicat Andreea Bălan, pentru Unica.

Andreea Bălan, nuntă și botez ca în povești

Pe 15 septembrie, Andreea Bălan a avut parte de două evenimente fericite în viața ei: s-a căsătorit religios cu George Burcea, bărbatul care o face fericită de atâția ani, și a botezat-o pe mezina lor, micuța Clara Maria.

În stilul caracteristic, Andreea Bălan a avut grijă ca fiecare detaliu să fie bine pus la punct și ca totul să iasă ca la carte, exact așa cum visa. Singurul lucru care n-a ieșit așa cum se aștepta a fost... schimbatul ținutelor! Zicem asta pentru că vedeta, care își pregătise trei ținute pentru ziua cea mare, n-a mai apucat să o îmbrace și pe a treia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest