Andreea Bălan, teroare pentru George Burcea. Ce i-a făcut soțului său

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, teroare pentru George Burcea. Ce i-a făcut soțului său © youtube

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie într-un eveniment superb la care au luat parte zeci de invitați. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună au două fetițe care le fac viața mai frumoasă: Ella Maya și Clara Maria. Mariajul celor doi merge de minune, însă ca în orice cuplu, există multe tensiuni între parteneri.

George Burcea și Andreea Bălan sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi se iubesc foarte mult, iar rodul iubirii dintre ei s-a transformat în două fetițe: Clara Maria și Ella Maya. Andreea se consideră o femeie norocoasă, fiindcă George o ajută în absolut tot ce este nevoie în casă. De la creștea fetițelor, la curățenie, la spălat, la calcat, la gătit, însă nici Andreea nu se dă înapoi. Vedeta a decis să-i spele hainele soțului său, însă nu și-a dat seama de combinația pe care o face în mașina de spălat, astfel că o bluză ce inițial era albă a ajuns la final, după spălare, să fie albastră, iar asta nu-i singurul lucru pe care Andreea ”a reușit” să-l facă. 

Într-un alt moment, Andreea Bălan a bagat la spălat un pulover de-al soțului ei, însă atunci când a ieșit, puloverul arăta ca și cum ar fi al fiicei lor: Ella. Mama Andreei a reușit să lămurească imediat pe artistă și i-a spus că materialul acela se strânge la spălare, astfel încât este necesar să fie spălat de mână, nu la mașina de spălat. 

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și George Burcea?

Andreea se pregătea să filmeze un videoclip pentru o piesă și avea nevoie de un băiat pentru rolul de iubit. Zis și făcut! Serioasă din fire, vedeta a primit la casting mai mulți bărbați, însă din prima clipă a știut că George Burcea o sa fie alesul pentru clip, dar și pentru viața personală. Și-au dat numerele de telefon, iar de aici a început aventura celor doi

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro