Andreea Bălan, trezită la viaţă după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Poate că aveam nevoie de această lecţie” / VIDEO

Andreea Bălan, trezită la viaţă după ce a suferit un stop cardio-respirator © Arhiva

Andreea Bălan a trecut prin clipe grele atunci când a adus pe lume a doua fetiţă. Vedeta nu s-a gândit nicio clipă că viaţa ei poate atârna de fir de aţă.

Andreea Bălana trecut prin câteva greutăţi de-a lungul vieţii, iar asta a făcut-o să fie acum mult mai matură, dar şi să pună pe primul loc, în detrimentul carierei, familia, timpul petrecut cu fetiţele ei şi cu cei apropiaţi.

Invitată în emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani", Andreea Bălan a vorbit despre ultima sa piesă, care a ajuns rapid atât în Trending, cât şi la sufletele oamenilor, dar şi despre ceea ce simte şi ce este acum.

"Piesa a fost scrisă în luna februarie, când încă nu ştiam ceea ce se întâmplă şi la ce urmează să ajungem", a spus Andreea Bălan.

În ultimii ani, artista a trecut prin două situaţii delicate, care i-au dat o adevărată lecţie de viaţă.

"Pentru mine ceea ce s-a întâmplat anul trecut, atunci când am făcut stop cardiac, a fost cea mai mare lecţie de viaţă pe care am putut să o am. Pentru că orice altă decepţie pe care o ai, păleşte în faţa lipsei sănătăţii. Pe mine chestia aia m-a întărit foarte tare, am suferit.foarte tare. Atunci am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire", a mărturisit Andreea Bălan.

Artista spune că în acel moment a realizat ceea ce e mai important pentru ea.

"Mi-am dat seama că eram prea mult angrenată în proiectele mele şi nu mă bucuram de viaţă. La mine aşa a funcţionat. Am început să mă bucur mai mult de viaţă şi să îmi dau seama că persoanele iubite şi persoanele dragi şi iubirea sunt cele mai importante comori", a mai mărturisit artista. 

Privind în urmă, Andreea crede că acel impas a fost o lecţie de viaţă de care poate avea nevoie.

"Eu poate că aveam nevoie de această lecţie pentru că poate eram prea angrenată în cariera mea", a încheiat Andreea Bălan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro