Andreea Bălan, vedetă cu suflet mare. Artista dă o mână de ajutor celor mai puțin norocoși: ”O să ajungă la o fetiță” / VIDEO

Andreea Bălan, vedetă cu suflet mare © Arhiva

Andreea Bălan nu este doar o artistă desăvârșită și o mamă de nota zece, acum vedeta a demonstrat că este și foarte darnică și își dorește să facă fapte bune față de cei mai puțini norocoși. 

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite artiste din țară, trece prin momente mai puține fericite, însă reușește cu brio să facă fața provocării de a fi o mamă singură. 

Nu există zi, mai ales de când pandemia i-a anulat toate evenimentele din viața profesională, în care Andreea să nu petreacă timp cu fetițele ei. 

Nu contează dacă este sau nu obosită, Andreea este la datorie în mijlocul celor două copile și încearcă să le aducă zâmbetul pe buze și să nu simtă presiunea izolarii sau a faptului că tatăl lor nu mai locuiește cu ele. 

Pe lângă toate aceste activități, vedeta reușește să își facă timp să facă și fapte bune pentru alții, mai puțini norocoși. Cum ea și fetițele ei au absolut tot ce își doresc, Andreea s-a gândit că este timpul să mai renunțe la câteva hăinuțe din dulapul micuțelor și să le trimită către copii care chiar au nevoie de ele. 

Zis și făcut, căci două pachete urmează acum să facă fericite alte fetițe. Doar că, imediat după ce Andreea a terminat de împachetat, Clara, fetița cea mică a vedetei, nu s-a lăsat până nu a verificat ce vrea mami să facă. În doar câteva secunde, micuța a scos totul din pungi, a analizat, apoi, la rugămintea Andreei, a început să împacheteze din nou lucrurile pentru a le putea trimite către un alt copil. 

”Am pregătit două sacoșe mari cu aceste lucrușoare, să le dau, dar Clarița le scoate acum înapoi. Clarița, le punem înapoi și le dăm pe toate pentru că sunt mici de tine. Așa, iubita, le punem înapoi și le facem cadou. Așa, super! Uite, ce gecuță va ajunge la o fetiță”, a spus Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram, moment în care o filma pe mezina familiei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro