Andreea Banică are deja planuri pentru după pandemie: ”Îmi doresc să zburd liberă” / FOTO

+2 click pentru
galerie

Andreea Banică are deja planuri pentru după pandemie © Arhiva

Andreea Bănică este și ea în izolare alături de soțul și cei doi copii ai ei. Diva s-a lăsat de meserie pentru moment și a devenit femeie de casă, așa cum chiar ea le spune celor care o urmăresc pe Instagram.

Artista ia foarte în serios toate regulile impuse de autorități și trăiește de ceva vreme în izolare. Vedeta s-a reorientat și acum gătește, spală, calcă, face curățenie, o ajută pe Sofia la teme și se joacă cu micuțul familiei.

Andreea Bănică se declară extrem de fericită pentru că acum poate petrece mai mult timp alături de copiii și soțul său, însă simte foarte tare și lipsa libertății de altădată. Chiar dacă își ocupă timpul cu familia, treburile casnice și ține legătură non-stop cu fanii, vedetei îi lipsește și viața agitată pe care o ducea înainte ca virusul ucigaș să ajungă și în țara noastră.

Andreea Bănică este într-o permanentă legătură cu urmăritorii de pe Instagram. Vedeta le împărtășește absolut tot celor care îi sunt aproape, iar recent le-a spus și ce planuri are pentru după ce pandemia de coronavirus se va încheia.

Pe lângă faptul că duce dorul libertății, blonda se mai luptă cu o problemă. Se pare că, izolarea nu o ajută deloc și pe fiecare zi, vedeta mai pune câte puțin pe șolduri.

Mi-am dat seama că de când stau în casă, indiferent câtă treabă fac caloriile nu le pierd... Dacă după pandemia asta ieșim sănătoși, îmi doresc primul lucru să ajung la forma inițială și să zburd liberă pe o plajă pustie acolo unde eram cu 2 luni în urmă”, a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram, acolo unde a postat o fotografie din ultima vacanță exotică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro