Andreea Bănică, drumul de la sărăcie la succes. Cum și-a cumpărat prima sa mașină

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, drumul de la sărăcie la succes. Cum și-a cumpărat prima sa mașină © arhiva

Andreea Bănică este o femeie fericită și împlinită, însă nu întotdeauna viața sa a fost lapte și miere. Vedeta a trecut prin perioade grele, părinții săi au murit atunci când aceasta avea cea mai mare nevoie de ei, în copilărie, iar pentru o bună perioadă s-a confruntat cu lipsa banilor. 

Andreea Bănică nu a fost dintotdeauna o fată ce s-a bucurat din plin de bani, casă și mașini de lux. Cântăreața a trecut prin clipe grele, mai ales după perioada în care părinții săi s-au stins din viața. Lipsa banilor și-a spus cuvântul, iar artista nu a vrut să ceară nimănui atunci când a avut nevoie. Și-a dorit o mașină, însă cu multe sacrifii și-a cumpărat-o. 

Cântăreața a vorbit pentru ”Cea mai tare din parcare”, emisiune difuzată la Antena Stars, despre cum a ajuns să aibă acum o mașină de sute de căi putere. Vedeta a pornit de jos, iar prima sa mașină a costat foarte puțin dacă stam să ne gândim la valoarea banilor din ziua de astăzi, dar foarte mult dacă facem referire la perioada grea de acum câțiva ani. Cântăreața a mărturisit că nu a luat permisul din prima, ci din a doua încercare, iar apoi s-a hotorât să-și cumpere automobilul mult visat. Deși nu avea toți banii necesari, vedeta nu a vrut să împrumute de la prieteni, așa ca s-a hotorât să muncescă în continuare pentru a avea suma necesară. Cu greu a fost convină să accepte împrumutul unei cunoștințe, iar la primul salariu i-a înapoiat banii imediat fără a sta cu grija împrumutului. 

Andreea Bănică a pornit de jos, dar acum se bucură de o viață frumoasă de familie. Are un soț ce o iubește și care i-a dăruit doi copii: o fetiță și un băiat. Cântăreața este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, mai ales că mereu a fost discretă în relația cu soțul aceteia, ci s-a axat mai mult pe carieră. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro