Andreea Bănică, în lacrimi înainte de Sărbători. A pierdut pe cineva drag chiar când avea mai multă nevoie

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică a rămas fără bonă la copii © Foto: Instagram

Andreea Bănică trece printr-o perioadă dificilă înainte de Sărbători. Frumoasa artistă a pierdut pe cineva drag chiar când avea mai multă nevoie.

Bona artistei, pentru că despre ea este vorba, a decis să-şi dea demisia şi să plece în ţara sa natală. Vestea nu a picat deloc bine pentru Andreea Bănică, care o considera parte din familie. Bona o ajuta enorm pe îndrăgita artistă, mai ales că şi copiii o îndrăgeau, iar atunci când era plecată la concert putea sta liniştită că cei mici sunt în siguranţă.

CITEŞTE ŞI: VIDEO PAPARAZZI / Toată lumea o ştie pe Andreea Bănică, dar puţini îi cunosc pasiunea! Asta e patima ascunsă a vedetei

„Prietena noastră dragă şi bona copiilor, Luna, doi ani au trecut trecut cu rapiditate. Probabil au fost cei mai frumoşi ani din viaţa noastră. Chiar dacă trebuie să te întorci la familia ta care are nevoie de tine, şi eu şi Lucian te considerăm parte din familia noastră. Te iubim, te respectăm şi îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru Noah Andrei. Oricând simţi că ai nevoie de ajutor, nu uita de familia din Romania. Suntem pentru totdeauna recunoscători!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, alături de o forografie cu bona copiilor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro