Andreea Bănică, mâna dreaptă a soţului în bucătărie! "Lucian este masterchef în orice"

+6 click pentru
galerie

Andreea Bănică, mâna dreaptă a soţului în bucătărie! "Lucian este masterchef în orice" © Instagram

Andreea Bănică face parte din categoria celor mai frumoase blondine din lumea mondenă. Dacă la cântat nu o întrece nimeni, la gătit lucrurile nu stau tocmai aşa.

Andreea Bănică este o prezenţă spectaculoasă de fiecare dată, strălucind atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi. Are o voce şi un talent aparte, făcând parte din lumea muzicii de micuţă. 

La capitolul muzică totul decurge excelent, însă atunci când vine vorba de gătit, Andreea face schimb de locuri cu soţul ei, Lucian, artista devenind doar ajutor de bucătar. Puţini sunt cei care ştiu faptul că Lucian este un împătimit al gătitului, după cum susţine şi Andreea. "Lucian este masterchef în orice. Eu nu pot să zic altceva că altfel mi-o iau acasă. Nu mă mai primește acasă dacă zic ceva", susţine artista pentru Libertatea.ro.

De asemenea, blodina nu ezită să recunoască că este doar ajutorul soţului ei, fiind cea care toacă ingredientele pentru reţetele pe care Lucian le prepară. "Nu știu să fac cozonaci. Dar fac ciocolată de casă, fac salam de biscuiți cu Lucian împreună. Adică Lucian face și eu lângă el toc rahatul. Nu așa îi spune? De ce toată lumea râde când spun rahat. Așa e rețeta. Se toacă rahatul la salam de biscuiți. Stafide nu, puțin. Eu sunt sous-chef.", completează Andreea Bănică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro