Andreea Bănică, în sânii goi, pe internet. Ipostaza incendiară care a înroșit butonul de like

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, în sânii goi, pe internet. Ipostaza incendiară care a înroșit butonul de like © Instagram

Vremurile se schimbă și, odată cu ele, percepția asupra vârstei. Deși are 41 de ani, Andreea Bănică se menține ca o adevărată puștoaică. Drept dovadă, o fotografie incendiară care i-a pus pe jar de admiratorii de pe internet.

Andreea Bănică le-a dat palpitații bărbaților, atunci când a postat o fotografie surpriză, în care apare într-o ipostază demnă de reviste pentru adulți. Artista apare în sânii goi, acoperită doar de un sacou, care îi lasă totuși la vedere decolteul generos.

„Ești ireal de frumoasă, Andreea! / Bagi boală în bărbați cu frumosețea ta / Prea ca la țară! / Ești exact ca acum 15 ani”, au fost câteva dintre comentariile de la fani.

Andreea Bălan a impresionat-o profund pe Andreea Bănică

Artista a ştiut mereu să fie un om bun şi iubitor cu oamenii din jurul ei, iar acest lucru se poate observa din interacţiunea cu colegii care i-au devenit prieteni. Una dintre artistele cu care Andreea Bălan se înţelege foarte bine este Andreea Bănică. Cele două sunt legate de o prietenie de două decenii, iar zilele trecute s-au întâlnit la un eveniment monden, acolo unde au profitat de timpul liber pentru a depăna amintiri.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro