Andreea Berecleanu, copilărie cu peripeții. Cum era să fie exmatriculată vedeta în școala generală

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu, copilărie cu peripeții. Cum era să fie exmatriculată vedeta în școala generală © Facebook

Andreea Berecleanu este un model pentru fiecare femeie. Prezentatoarea de știri le-a cucerit inimile spectatorilor atât prin frumusețea ieșită din comun, cât și prin profesionalismul de care dă dovadă. Ținând cont de aparițiile ei, nu mulți sunt cei care ar putea să și-o imagineze într-o ipostază nefavorabilă. Cu toate astea, vedeta a povestit că în copilărie aproape a fost exmatriculată în școala generală.

Frumoasa prezentatoare povestește acum cu zâmbetul pe buze despre experiența care la acel moment părea a fi una destul de serioasă. Pe vremea în care era doar o copilă, elevă la o școală de prestigiu, Andreea Berecleanu a fost la un pas de a fi exmatriculată după ce a făcut o glumă pe seama colegilor săi. Situația a fost atât de gravă, încât părinții știristei au trebuit să se prezinte de urgență la școală.

Epsiodul a avut loc când Andreea Berecleanu avea 10 ani. Vedeta le-a pus diverse porecle colegilor săi, lucru care a fost intepretat de reprezentanții conducerii instituției în care învăța, aflându-se în perioada comunismului.

„Țin minte că tata a fost chemat la școală, la un moment dat, pentru un lucru care a fost destul de dur în acele vremuri, când totul era foarte strict. Școala la care învățam și la care am învățat 12 ani, Liceul Ion Creangă, avea niște reguli cu atât mai stricte, pentru că era o școală de protocol, condusă de Maria Postelnicu, soția lui Tudor Postelnicu, fostul ministru de interne de pe vremea lui Ceaușescu. Ea, o femeie elegantă, minunată, dar care trebuia să mențină prestigiul școlii. Eram în clasa a V-a și, dintr-o joacă, le-am pus colegilor mei de clasă niște porecle, cum fac copiii între ei. Acele porecle au fost considerate nume conspirative. Tata a fost chemat la școală și i s-a atras atenția, a fost întrebat ce ascultă copilul acasă, dacă se face politică în casă, dacă se ascultă posturile de radio Europa Liberă, Vocea Americii”, a povestit vedeta pentru Libertatea.

Deși a fost o glumă inofensivă, Andreea Berecleanu susține că pentru părinții ei a fost un episod destul de marcant.

„A fost destul de greu pentru ai mei, pentru că nu puteai să te pui cu asemenea lucruri aberante și nu puteai să dai explicații la ceva ce era în mod evident o copilărie. Acesta a și fost singurul argument pe care l-au avut părinții mei. Dar a fost greu, pentru că se punea problema excluderii din școală pe un motiv ca acesta”, a mai spus Andreea Berecleanu pentru aceeași sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro