Andreea Berecleanu, cum nu o vezi niciodată la TV! Așa arată fără machiaj și fără coafură

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu, cum nu o vezi niciodată la TV! Așa arată fără machiaj și fără coafură © Facebook

Este cosndierată una dintre cele mai frumoase femei de la noi – și are și de ce! Andreea Berecleanu este mereu o prezență aparte pe micile ecrane, însă puțini apucă să vadă și culisele.

Iată, însă, că chiar frumoasa prezentatoare a oferit o astfel de privire inedită. Andreea Berecleanu și-a încântat admiratorii cu o fotografie inedită, din cabina de machiaj, de dinate ca toată „magia” să aibe loc.

„Când avem puțin timp să respirăm, să ne tragem sufletul, să ne gândim câteva clipe la noi înșine, să o facem! Indiferent în ce loc sau în ce moment al zilei. Această fotografie este făcută de o colegă de la machiaj vineri. A fost o zi alergată, agitată și când am ajuns la Antena 1, în cabina de machiaj, mi-am tras sufletul. Pentru câteva clipe. Colega mea a simțit că aveam nevoie de un pic de relaxare și mi-a masat un pic ceafă și umerii. Ce dar neprețuit, ce gest! Mi-a prins părul într-un coc răvășit și m-a alintat așa cum doar mama sau Eva, fiica mea, o fac. Apoi, când eu eram pe gânduri in oglindă din faa mea, odihnindu-mi privirea, mi-a făcut această poză. O împărtășesc cu voi cu drag. Fără machiaj, fără coafură, eu 100% și imaginea fetei din oglindă”, a scris Andreea Berecleanu.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro