Andreea Berecleanu, îndurerată de incendiul de la Notre Dame: „Ce poate fi mai rău de atât?”

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu, îndurerată de incendiul de la Notre Dame © Instagram / Hepta

Mulți oameni au fost șocați să vadă catedrala Notre Dame în flăcări. Un simbol al Parisului, și nu numai, le-a adus multora lacrimi în ochi, la gândul că acest patrimoniu istoric ar putea fi distrus.

Printre persoanele extrem de întristate de incendiu se numără și Andreea Berecleanu. Prezentatoarea a postat un mesaj, prin care își exprimă regretul față de o astfel de dramă.

„Ce poate fi mai rău de atât? Ce mare regret, ce distrugere a unui patrimoniu care aparține tuturor, nu numai Franței! Notre Dame este Catedrala iubita și vizitată de 13 milioane de turiști în fiecare an! Nu știm încă dacă este într-adevăr un accident de renovare cauza tragediei, dar este o lovitură într-un simbol al Franței”, a scris Andreea Berecleanu, pe Facebook.

Vă reamintim că, luni seara, un incendiu de proporții a izbucnit la catedrala Notre Dame din Paris. Flăcările au ars timp de aproximativ 12 ore, iar turla structurii s-au prăbușit din cauza văpăii. Obiectele de artă și simbolurile religioase au fost salvate, însă autoritățile anunță că ar putea dura câteva secole ca stricăciunile să fie reparate.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro