Andreea Berecleanu, cea mai elegantă femeie din România! "Este un stil clasic, cu influenţe romantice" / GALERIE FOTO

+6 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu, cea mai elegantă femeie din România! "Este un stil clasic, cu influenţe romantice" / GALERIE FOTO © Facebook

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate femei din România. Cunoscuta prezentatoare TV şi-a creat propriul stil, datorită căruia primeşte foarte des complimente, dar şi întrebări despre "secretul" ei.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Andreea Berecleanu a vorbit despre cum îşi caracterizează ea propriul stil. Este întotdeauna atentă la hainele pe care le poartă şi ştie cum să le combine astfel încât să aibă totul timpul o ţinută fresh, nouă, în care să se simtă foarte bine.

"Este un stil clasic, cu influenţe romantice, cred că aşa îl pot caracteriza, cu elemente din moda ultimului an, în funcţie de ce se poartă, dar cu elemente, încerc să combin piesele pe care el am de foarte mulţi ani cu ce se poartă în anul respectiv. (...) Ştirile impun o anumită ţinută. La un eveniment care este peste zi eu mă îmbrac aşa, exact cum m-aş fi îmbrăcat într-o zi oarecare", a spus Andreea Berecleanu.

Evident că are şi haine scumpe, însă prezentatoarea TV susţine că sunt investiţii pe termen lung. De asemenea, Andreea Berecleanu a menţionat că se mândreşte cu faptul că are haine şi accesorii moştenite, pe care le păstrează cu mare grijă. 

"Asta cu foarte mulţi bani e relativă. Există şi piese scumpe în garderoba mea, recunosc lucrul ăsta. Dar este o investiţie care durează în timp. Am (n.r. articole de la mama sau bunică), nu le port, dar am. Am o poşetă de la bunica mea pe care aş putea să o portă oricând ca un element vintage", a mai spus Andreea Berecleanu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro