Andreea Berecleanu, primul interviu despre moartea Cristinei Țopescu: „Nu a fost niciodată singură”

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu, primul interviu despre moartea Cristinei Țopescu: „Nu a fost niciodată singură” © Facebook

Andreea Berecleanu a fost foarte apropiată de Cristina Țopescu. I-a fost alături pe ultimul drum, în ziua în care regretata jurnalistă a fost incinerată, dar nu a făcut nicio declarație despre tragedia care a marcat țara noastră.

Acum, la câteva zile de la descoperirea morții Cristinei Țopescu, Andreea Berecleanu face primele declarații.

Andreea Berecleanu, despre Cristina Țopescu

Prezentatoarea a ales să se concentreze pe lanțul de amintiri pe care le are alături de fosta ei colegă de breaslă. I-a apreciat empatia și căldura sufletească, iar acest lucru a ajuns să le apropie pe cele două.

Spune că Cristina nu a fost mai singură decât vreunul dintre noi, așa cum a fost amplu speculat. Mai mult, face apel la un oarecare optimism, cel de a ne aminti de Cristina Țopescu din postura unei persoane care a avut multe lucruri de zis și care a făcut și mai multe.

„Cristina nu a fost niciodată singură, oricare dintre noi este mai singur decât Cristina. Era o persoană foarte discretă, repera imediat oamenii fără simțul ridicolului, așa a fost mereu. Ar avea oroare de ce s-a scris zilele trecute. Și poate că așa ar trebui să ne-o amintim, ca pe o persoană cu norocul unei vieți remarcabile, pe care a onorat-o cu fiecare gest. Este, dincolo de dispariția ei, un om poveste, o lecție de viață, un etalon de eleganță, noblețe sufletească și frumusețe spirituală. Familia mea o va iubi mereu”, a spus Andreea Berecleanu, pentru Elle.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro