VIDEO / Andreea Berecleanu, dezvăluiri uimitoare despre relaţiile fiului ei: "E normal să aibă iubite la vârsta lui"

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu, dezvăluiri uimitoare despre relaţiile fiului ei: "E normal să aibă iubite la vârsta lui" © captură video

Andreea Berecleanu a schiat pentru prima dată după ce a suferit o ruptură de ligament. Îndrăgita prezentatoare TV a venit în platoul emisiunii "Răi Da Buni" şi a povestit ultima experienţă de pe pârtie, pe care cu siguranţă nu o va uita foarte uşor. De asemenea, a oferit câteva detalii picante despre relaţiile fiului ei. 

"Am făcut o pauză acum cinci ani, din cauza problemelor pe care le-am avut la coloană. Cine nu are accidente pe pârtie? Dar nu acesta a fost motivul. Am fost sfătuită la acel moment, între timp am mai făcut recuperare serioasă de cinci ani şi sunt mult mai bine. După cinci ani am schiat cu Petru (...) Constantin a avut prezentările la congres şi eu cu Petru am schiat", a povestit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu a schiat mai mult de nevoie, ca să nu-l lase pe băiatul de 13 ani singur, nu pentru că nu s-ar fi descurcat, ci pentru că putea să ajungă foarte uşor în altă localitate sau chiar în altă ţară!

Când şi-a pus casca, Petru şi-a amintit imediat de momentele în care schia alături de mama lui, înainte de problemele la coloană. Fericiţi din cale-afară, s-au bucurat de momente extraordinare, ca între mamă şi fiu. 

Este un schior bun, dar este şi un băiat frumos foc! Se pare că fiul Andreei Berecleanu pune pe jar inimile domnişoarelor. La doar 13 ani, Petru are... mai multe iubite.

"Petru are iubite. E normal să aibă iubite la vârsta lui. Nu e normal să avem noi iubiţi şi iubite la vârstele noastre. Pe toate le cheamă Eva, ca pe sora lui. S-au nimerit câteva Eve în viaţa lui. Nu ştiu cât seamănă, nu le cunosc pe toată. Nu mi le arată, i le arată lui Constantin. Una dintre prietene i-a arătat-o soţului meu pe telefon şi nu i-am spus să mi-o arate şi mie. Apoi, mi-a zis că o să mi-o arate peste două săptămâni şi mie", a mărturisit Andreea Berecleanu, în platoul emisiunii "Răi Da Buni".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro