Andreea Esca plătește o avere pentru școala fiicei, dar Alexia Eram tot e nemulțumită! Ce îi lipsește cel mai mult

+3 click pentru
galerie

Andreea Esca plătește o avere pentru școala fiicei, dar Alexia Eram tot e nemulțumită! Ce îi lipsește cel mai mult © Instagram

Alexia Eram a început al doilea an universitar în această toamnă și i-a fost extrem de greu să se desprindă de România, mai ales că toată vara a petrecut în brațele iubitului său, Mario Fresh, dar și alături de prietenii săi.

Andreea Esca plătește nu mai puțin de 15.000 de lire anual pentru studiile fiicei sale, iar Alexia Eram are condiții demne de o prințesă și nu îi lipsește nimic. Cu toatea acestea, dorul de casă este mare, iar Andreea Esca a povestit recent că fiica ei și-a dori să poată face aceleași studii aici în țară.

"Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, «lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe»", a spus Andreea Esca, potrivit Alistmagazine.ro

Cât de des se vede cu Mario Fresh

Distanța este mare, dar iată că până acum au reușit mereu să întrețină flacăra iubirii vie. După ce Alexia Eram s-a reîntors în Anglia, iar Mario Fresh a început filmările pentru Asia Express, este destul de greu să țină legătura, mai ales că dorul este mare. 

"Că mereu ne întâlnim și ba este plecată, nu e ușor. Este oribil, sunt obișnuit cu ea, mai ales că a cum am stat toată vara cu ea,e foarte greu să plece. Când și-a făcut bagaju eram cu ea, nu mă simțeam bine, dar asta e treaba nu avem ce să facem doi ani de acum încolo și după aia. Nu, vine ea înapoi.", a mai spus Mario Fresh.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro