A dat în mintea copiilor. Cum s-a deghizat Andreea Esca de Halloween. Nu ai fi crezut-o vreodată în stare de aşa ceva

+3 click pentru
galerie

A dat în mintea copiilor. Cum s-a deghizat Andreea Esca de Halloween. Nu ai fi crezut-o vreodată în stare de aşa ceva © Instagram

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, însă în ziua de astăzi a ajuns să fie preluată de multe popoare chiar şi de români. Chiar dacă mulţi sunt împotriva ei, sunt şi alte persoane cărora le place Halloween-ul prin prisma costumelor pe care le poartă. Excepţie de la regulă nu a făcut nici Andreea Esca, care a cam dat în mintea copiilor şi s-a jucat alături de fata şi de băiatul său.

Andreea Esca a ales să petreacă câteva zile în Anglia, acolo unde se află fiica sa la studii. Frumoasa prezentatoare şi-a luat şi băiatul mai mic şi au decis să petreacă câteva zile bune în Londra. E bine, şederea lor a coincis cu Halloween-ul, astfel că vedeta nu s-a sfiit să se distreze alături de copiii ei. Cunoscută drept o persoană plină de viaţă şi considerată chiar sufletul petrecerilor atunci când au loc astfel de evenimente în familie, Andreea Esca a decis că Halloween-ul nu reprezintă decât un motiv în plus de distracţie.

De asemenea, vedeta s-a gândit că în acest fel le poate face şi o bucurie copiilor ei, care îşi doreau enorm să se deghizeze în diferite personaje. Dar, trebuie să recunoaştem că cea mai bună tranformare a fost chiar a Andreei Esca, de la care nu ne putem lua ochii.

Prezentatoarea a purtat o perucă neagră şi a îmbrăcat o rochie lungă, roşie, peste care a adăugat o mantie neagră. Să fie un fel de Scufiţa Roţie sau o vrăjitoare? Vă lăsăm pe voi să decideţi. Oricum ar fi trebuie să spunem că nu ne-am fi gândit să o vedem pe Andreea Esca într-o astfel de ipostază, care, însă, o prinde foarte bine. De altfel şi prietenii virtuali au felicitat-o pentru curaj, numind-o o mamă cool, care ştie să fie aproape de copiii ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest