Numele Andreei Esca, implicat într-un scandal. Jurnalista e foc şi pară. "Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?"

+3 click pentru
galerie

Numele Andreei Esca, implicat într-un scandal. Jurnalista e foc şi pară. "Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?" © Foto: Instagram

Andreea Esca este foc şi pară, după ce numele ei a fost implicat într-o afacere pe internet. Prezentatoarea a fost cea care a ţinut să le spună fanilor săi cum stau lucrurile şi, mai ales să nu se lase păcăliţi.

Despre ce este voba? Ei bine, numele Andreei Esca apare într-o reclamă la produse pentru slăbit. Îndrăgita jurnalistă a ţinut să precizeze pe reţelele sociale că acele postări în care apar numele şi imaginea sa sunt false şi cineva le foloseşte fără niciun drept.

"Văd pe Facebook o mulțime de postări despre mine în care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu va lăsați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț... Oare au și ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?", este mesajul Andreei Esca.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro