Andreea Esca, probleme cu greutatea. "Mă îngraș pentru că mănânc!"

+3 click pentru
galerie


Cu siguranţă una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de ştiri din ţara noastră, Andreea Esca, este cea care a rămas constantă atât în privinţa carierei, cât şi în cea a look-ului. În prezent, vedeta se confruntă cu probleme de greutate, încercând să le ţină sub control cu ajutorul unor diete.

Deşi la pupitrul ştirilor totul este roz, se pare câ în viaţa de zi cu zi, Andreea Esca are mici "conflicte" cu greutatea.

Atunci când kilogramele se aşează şi îşi spun cuvântul, frumoasa prezentatoare apelează la diete, pentru a reuşi să se stabilizeze."Am fluctuații de greutate destul de mari, doar că încerc să le maschez într-un  fel sau în altul. Mă rog, nu pot să spun că am avut niște fluctuații care chiar să se observe îngrozitor, dar nu am fost niciodată vreo persoană slabă, cum nu am fost niciodată foarte grasă. Aș minți să spun, nu sunt extrem de preocupată de acest aspect. ", susţine Andreea cu sinceritate. 

Dieta minune

Cu toate că toţi ne aşteptăm la o dietă wow, ce arde grasimile mai mult ca niciodată, Andreea Esca ne spulberă speranţele, declarând că singura metodă prin care dă jos kilogramele constă în sport, dar şi mâncat cât mai puţin.  "În momentul în care văd că depășesc orice limită, după criterile mele, pur și simplu mănânc mult mai puțin. Sport am făcut dintotdeauna, fac nonstop mișcare, nu e ca și cum la un moment dat nu mai fac sport și de aici mă îngraș. Mă îngraș pentru că mănânc! Și atunci când consider că am depășit niște limite mănânc mult mai puțin.", a concluzionat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro