FOTO / Cum arată soția lui Sergiu Hanca, la un an de când a născut. Andreea este trasă prin inel!

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată soția lui Sergiu Hanca, la un an de când a născut. Andreea este trasă prin inel! © Instagram

Andreea, frumoasa soție a lui Sergiu Hanca a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu un an, atunci când l-a adus pe lume pe fiul său, Zian. Deși nu s-a îngrășt decât aproape 6 kilograme în sarcină, Andreea are acum un trup de invidiat și chiar putem spune despre ea că este o norocoasă!

În timp ce alte femei se îngrașă extrem de mult pe perioada sarcinii, Andreea, soția lui Sergiu Hanca a luat în greutate aproape 6 kilograme, atunci când era însărcinată cu Zian. Acum, la un an de la nașterea micuțului, frumoasa brunetă a postat pe contul ei de Instagram un colaj ce conține o fotografie cu ea, făcută cu doar câteva zile înainte de a naște și una recentă. 

Într-un an, Andreea Hanca a reușit să-și recapete silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată, iar multă lume spune că arată mult mai bine acum, decât înainte! Abdomenul Andreei Hanca este plin de pătrățele, picioarele sunt ferme, iar formele...la locul lor, așa că Sergiu Hanca nu poate decât să se mândrească cu o așa soție!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro