Andreea Ibacka, la plimbare alături de micuța Inoke și "bona" familiei: "I-am făcut rovinietă la cărucior" FOTO 

+3 click pentru
galerie

Andreea Ibacka, la plimbare alături de micuța Inoke și "bona" familiei: "I-am făcut rovinietă la cărucior" FOTO © Instagram

Viața Andreei Ibacka s-a schimbat radical de când a venit pe lume fetița ei, micuța Inoke. Proaspăta mămică își petrece tot timpul alături de bebelușa ei, iar cele două au o relație foarte specială. 

Andreea Ibacka a profitat de vremea frumoasă de afară și a scos-o la plimbare pe fetița ei. Alături de vedetă și de micuța Inoke a mers și unul dintre patrupezii familiei, cățelușa Tiara, care are grijă de fetiță ca o adevărată bonă.

"Taică-su o plimba noaptea pe bulevard... Eu i-am făcut rovinieta la cărucior și am dus-o până la țară, la aer curat. Cu tot cu bona perfectă", a scris Andreea Ibacka, pe Instagram. 

Andreea și Cabral Ibacka au ales nașii de botez

Andreea Ibacka și Cabral sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul micuței Inoke. Cei doi au dezvăluit recent pe cine au ales ca nași. "Nu-mi doresc nimic sofisticat, adică vom fi o mână de oameni, familia, câțiva prieteni și vom face un grătar. Probabil o să mă organizez pe ultima sută de metri. A fost important să găsesc o biserică și am ales-o. O să fie un eveniment simplu, cu tematică românească. Vor fi aceiași nași, Irina și Răzvan Fodor, care ne-au și cununat acum câțiva ani.", a spus Andreea Ibacka

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro