Andreea Ibacka, abdomen de oțel, la 8 luni de când a născut. "Doar eu, pescărușii și hamsiile"

+3 click pentru
galerie

Andreea Ibacka, abdomen de oțel, la 8 luni de când a născut. "Doar eu, pescărușii și hamsiile" © Instagram

Andreea Ibacka și-a revenit spectacilos după ce a născut și a revenit foarte rapid la formele de dinainte de a rămâne însărcinată. Soția lui Cabral se mândrește cu formele sale apetisante.

Andreea Ibacka a petrecut weekendul alături de Cabral pe litoral, prilej cu care s-a lăudat cu trupul ei, mai ales cu abdomenul de oțel, perfect tonifiat, la doar opt luni de când a născut-o pe micuța Namiko.

"I-am abandonat pe toti pe mal si am venit aici doar eu, pescarusii si hamsiile. 🐟🐬👙🐳 Ma rog, si fotograful. 📸", a scris Andreea Ibacka, pe Instagram. 

Cum a slăbit Andreea Ibacka, după ce a născut

Cu toții știm că nicio graviduță nu este ocolită de kilogramele în plus din timpul sarcinii, astfel că Andreea Ibacka a povestit, pentru viva.ro, cum a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat. 

„Am slăbit din decembrie. Eu am mai postat filmulețe, fotografii cu mine nu au fost editate. Am avut noroc. Nu am acumulat foarte mult în timpul sarcinii. Am luat 9 kilograme toată sarcina. Am scăpat foarte repede de ele, dar nu am făcut eforturi în sensul acesta. Cam luna și kilogramul, așa a fost la mine. Am avut o genetică bună”, a spus Andreea Ibacka, pentru viva.ro. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro