Andreea Marin a făcut publice fotografii nemaivăzute cu fiica ei, de ziua de naștere. "12 ani de iubire necondiționată". FOTO

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin a făcut publice fotografii nemaivăzute cu fiica ei, de ziua de naștere. "12 ani de iubire necondiționată". FOTO © Instagram

Andreea Marin este considerată una dintre cele mai influente personalități din România și totodată un etalon de feminism și eleganță. Vedeta este foarte conectată cu lumea showbizului, însă asupra vieții personale a tras o perdea, pe care nu prea vrea să o înlăture.

Este foarte discretă în privința vieții personale, dar iată că acum le-a făcut admiratorilor o surpriză de proporții, cu ocazia zilei de naștere a fiice sale și a lui Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin a publicat un colaj cu fotografii în care apare Violeta, iar fanii au avut ocazia de a vedea cât de mare s-a făcut fetița ei. Totodată, Andreea Marin a alăturat și un mesaj emoționant, în care le-a spus tuturor cât de mult înseamnă pentru ea. 

"12 ani de iubire necondiționată... La mulți ani, Violeta mea! ❤", a scris Andreea Marin, în dreptul fotografiei cu fiica ei, Violeta. 

Cum se înțelege Violeta cu iubitul Andreei Marin

Andreea Marin are o relație asumată de ceva timp cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Cei doi locuiesc împreună, alături de fiica vedetei și, după cum chiar ea spune, cei doi au o relație specială și petrec mult timp împreună. 

"Ea este ditamai omuleţul şi este parte din povestea noastră. De fapt, fără Violeta nu există nimic pentru nimeni. În fiecare zi au porţia lor de joacă cu mingea prin casă, cu pernele, îmi mai sparg tablouri, dar trec peste pentru că îi iubesc", a spus Andreea Marin la Agenţia Vip.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro