Andreea Marin, de urgenţă la cardiolog: "Cu inima nu te joci"

+2 click pentru
galerie

Andreea Marin, de urgenţă la cardiolog © Instagram

Andreea Marin este unul dintre cei mai apreciaţi oameni din televiziune, începându-şi cariera de pe vremea când avea doar 19 ani. De atunci, viaţa ei s-a schimbat radical. A ajuns la Bucureşti, iar succesul nu a întârziat să apară.

Însă, de când s-a retras din televiziune, Zâna Surprizelor s-a axat doar pe proiectele sale personale. Ba mai mult, vedeta s-a îndreptat mult spre partea medicală şi prin tot felul de proiecte a încercat să ajute câţi mai mulţi oameni aflaţi la răscruce.

Şi, a şi reuşit. Iar de când viaţa ei se bazează pe un stil de viaţă sănătos, mult sport, dar şi vizite periodice la medici, Andreea Marin ţine să îi sfătuiască şi pe cei care îi urmăresc activitatea să facă acelaşi lucru. Pentru că are o viaţă agitată, fiind mereu pe drumuri sau la birou, Andreea este conştientă, că anii trec, iar stresul şi oboseală dăunează, aşa că, vedeta nu se neglijează deloc şi face vizite periodice la cabinetele medicilor.

Recent, Zâna Surprizelor a postat o fotografie pe contul său de Instagram şi pentru moment şi-a speriat îngrozitor fanii, însă rezultatul a fost unul bun. 

Vedeta s-a fotografiat în timp ce se afla în cabinetul medicului cardiolog. Aceasta a făcut un control de rutină pentru a se asigura că starea sa de sănătate este una bună şi nimic nu îi poate crea probleme.

"M-am verificat inima dacă face treaba cum ar trebui, caci e mai bine sa previi și sa te întrebi măcar o data pe an dacă ești bine cu sănătatea, înainte de a avea surprizele neplăcute de care tot auzi în jurul tău, chiar și în cazul oamenilor tineri, activi, la care nu te-ai aștepta să aibă probleme. Și totuși, cu inima nu te joci. Inima ta e viata ta", a scris pe pagina sa de Instagram Andreea Marin.

De asemenea, vedeta le-a mai transmis urmăritorilor ei că timp de 24 de ore va trebui să poarte un aparat care ii va spune cu certitudine dacă este nevoie să facă sau nu ceva în privinţa stării sale de sănătate. De asemena, vedeta şi-a rugat fanii ca şi ei să îi urmeze exemplul şi să meargă mai degrabă la un control de rutine, decât să lase ca lucrurile să se agraveze.

"Stresul își spune cuvântul uneori, pentru noi toți. Acum, ca am început anul cu bine și în sfârșit m-am odihnit, am hotărât sa îmi acord atenția pe care o merit. Și tu meriți sa ai liniștea ca... ești bine! Mergi la un control, preventiv", a mai scris vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro