Andreea Marin, totul despre depresia care i-a marcat viața: „Am înțeles că trebuie să recunosc”

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, totul despre depresia care i-a marcat viața: „Am înțeles că trebuie să recunosc” © Instagram

Pe Andreea Marin o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, însă vedeta nu a avut tot timpul o viață liniștită, căci pe vremea când Violeta era doar un bebeluș, Andreea Marin s-a cufundat în depresie și cu greu a putut să ridice capul din pământ și să găsească o soluție pentru această problemă. 

Andreea Marin a trecut printr-o adevărată dramă atunci când fiica ei, Violeta, era doar un bebeluș. Vedeta a rememorat faptul că a suferit de depresie și că se regăsea în toate simptomele acestei boli. Prima dată, Andreea Marin a trebuit să recunoască faptul că are o problemă, pentru a putea găsi, mai apoi, rezolvare pentru aceasta. Pentru viva.ro, Andreea Marin a povestit totul despre acest episod neplăcut din viața ei, dar și despre cum a reușit să treacă peste acest lucru. 

„Nu mi-a fost ușor și mai ales în acea perioadă, că fusese anunțată moartea Mădălinei Manole. S-a creat o mare dezbatere la TV pe acest subiect, și m-am recunoscut atunci în smptomele de care vorbeau specialiștii și specialiștii acolo.

Asta mi-a cam mișcat cumva încrederea mea în mine, eu crezând că cei din jur doar încearcă să mă facă să mă simt prost spunându-mi că ceva nu e în regulă cu mine și în momentul acela am mers la un specialist și am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic așa, mai ales de cel în cauză. Nu are semnale atât de clare și uneori nu vrei.

Avem insomnii, simțim o nefericire profundă deși nu avem motive să o simțim. Suntem mereu nemulțumiți de noi, de cei din jur., reproșăm mereu lucruri, acestea sunt semne ale unei posibil impresii. Atunci nu e atât de rău să deschidem o carte, să ne informăm, să apelăm la un specialist.  E o boală perfidă, evoluează mai repede decât crezi și te poate duce într-un punct regretabil.  Cum a fost cazul Mădălinei, în pragul sinuciderii.

Ea pare o soluție, deși nu e. Mi se pare o prostie, cum so îți iei viața pentru atâta lucru? Dar tu esti un univers închis în acel moment, și furtuna aceea interioară, ți se pare că îi scapi pe ceilalți de o povară, povara care devii tu în momentul în care îți iei viața. Repet: acesta nu trebuie să fie un sfârșit, o decizie, se poate trăi atât de frumos și după o depresie. 

Eu cred că sunt un exemplu. Ba da, și eu ajunsesem într-un stadiu avansat. Aveam astfel de gânduri. Asta m-a speriat, aveam copil mic, bebeluș. Am zis nu se poate, eu sunt un om responsabil, și poate că lucrurile acestea m-au făcut să mă văd într-o balanță echilibrată. Am avut nevoie de specialist și de medicație chiar 1 an”, a spus Andreea Marin în interviul acordat pentru viva.ro. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest