Andreea Marin, totul despre relaţia dintre fiica sa şi iubit. "În fiecare zi au porţia lor de joacă"

+4 click pentru
galerie

Andreea Marin, totul despre relaţia dintre fiica sa şi iubit. "În fiecare zi au porţia lor de joacă" © Captură

Andreea Marin este o femeie asumată, care nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre viaţa sa personală sau profesnională. Vedeta a fost deschisă cu fanii ei, în semn de mulţumire pentru dragostea pe care aceştia i-o oferă.

Andreea Marin a fost invitată, în această seară, la emisiunea Agenţia Vip de la Antena Stars. Vedeta a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu Adrian Brâncoveanu, dar şi despre cum stau lucrurile între iubitul ei şi fetiţa sa Violeta.

Cu zâmbetul pe buze şi plină de energie pozitivă, Andreea Marin a dat totul din casă, spunând că fiica sa are o relaţie cum nu se poate mai frumoasă cu iubitul ei. Ba chiar acesta o susţine atunci când are chef de joacă şi îi devine imediat partener de trăznăi.

"Ea este ditamai omuleţul şi este parte din povestea noastră. De fapt, fără Violeta nu există nimic pentru nimeni. În fiecare zi au porţia lor de joacă cu mingea prin casă, cu pernele, îmi mai sparg tablouri, dar trec peste pentru că îi iubesc", a spus Andreea Marin la Agenţia Vip.

În plus, Andreea Marin a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu fiica sa, spunând că totul decurge cum nu se poate mai frumos între ele, iar întreaga sa viaţă se învârte în jurul ei. În plus, Violeta a ajuns să aibă o gândire atât de martură, încât îi dă mamei sale sfaturi.

"Violeta este deja mare şi mă ajută, merge în culise. Îi dau sfaturi în fiecare zi, dar şi ea îmi dă mie. Ne-am pierdut aripile ca adulţi şi am ridicat ziduri în jurul nostru, iar copiii văd cerul dincolo de acoperiş. Părinţii mei erau foarte deschişi la mine. O voi susţine pe fiica mea să facă fix ce îşi doreşte", a spus Andreea Marin.

De asemenea, frumoasa vedetă a oferit detalii spumoase şi despre legătura dintre ea şi iubit, punctând foarte mult faptul că relaţia lor merge atât de bine datorită iubirii şi susţinerii reciproce dintre ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro