Andreea Marin, fascinată de capitala iubirii: "Pot să stau aşa ore întregi fără să mă plictisesc"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © Instagram

Andreea Marin s-a declarat fascinată de ultima vizită pe care a avut-o la Paris, acolo unde a plecat cu ocazia unui proiect special la care a luat parte. 

"Zâna Surprizelor" a uitat șirul călătoriilor sale la Paris, însă mărturisește că de fiecare dată descoperă ceva nou și nu se plictisește de farmecul acestui oraș deosebit.

"Iubesc romantismul acestui oraş, mai ales când e alintat de soarele toamnei, aerul lui cosmopolit şi mai ales arhitectura. Să nu uităm că sunt fată de inginer constructor şi oriunde călătoresc sunt mereu atrasă de clădiri. Am avut răgaz şi de o plimbare în parc, un picnic, un croissant şi o cafea la o cafenea cochetă. Starea pe care mi-o dă oraşul este de bucurie faţă de tot frumosul pe care ţi-l poate oferi viaţa. La Paris, îmi place să mă aşez pe o bancă şi să privesc pur şi simplu în jur. Pot să stau aşa ore întregi fără să mă plictisesc", a declarat Andreea Marin, potrivit Click.

Andreea Marin a mărturisit de curând că iubitul ei, Adrian Brîncoveanu, se va muta în România în scurt timp și cei doi vor locui împreună.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro