Andreea Marin, laude pentru iubit, în fața tuturor! "Nu găsești oriunde un bărbat priceput ca al meu"

Andreea Marin, laude pentru iubit, în fața tututor! "Nu găsești oriunde un bărbat priceput ca al meu" © Instagram

Andreea Marin se iubește de ceva vreme cu Adrian Brâncovaenu, consulul României în Libia. Așa cum ne-a obișnuit, vedeta este foarte discretă în privința vieții sale personale și preferă să nu se expună foarte mult în privința admiratorilor.

Deși au avut prima apariție în calitate de cuplu în urmă cu câteva luni, în cadrul unui eveniment oficial, nimeni nu știe mai nimic despre Andreea Marin și iubitul ei, iar vedeta preferă să păstreze misterul în privința relației sale. Asta până de curând, când Andreea Marin și-a fotografiat iubitul în timp ce acesta executa câteva reparații, în curtea vilei în care locuiesc împreună. "Zâna" a avut și un mesaj și s-a asigurat că își laudă iubitul, în fața tuturor. 

"Tavanul e gol, nu știe încă ce i se pregătește. Îl găurim, îl împușcăm, îl prindem în lanțuri. Măsurăm, ne cățărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potrivește mai bine, dar a face echipă e un amănunt important. Urmărim procesul și în imagini, pentru voi, așa că suntem și fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agățat e gata. Pot începe astfel decorarea. Bucătăra a înflorit... Da, ne place, e mai caldă atmosfera și ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse și cu dragoste. Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu.", a scris Andreea Marin, pe Instagram. 

Andreea Marin, îndrăgostită nebunește de iubitul ei

Adrian Brâncovanu a intrat în viața Andreei Marin în urmă cu aproape doi ani, atunci când vedeta nici nu mai spera că își va reface viața, după divorțul de Tuncay Ozturk.

"Anul acesta am primit un dar de la Dumnezeu. Aveam nevoie de o balanţă potrivită! Am avut un an greu, dar Dumnezeu şi-a întos faţa către mine. Am alături un om bun pe care mă pot baza. Nici nu mai aşteptam asta de la viaţă. Vreau să am mereu pentru ce să lupt", a declarat Andreea Marin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro