Andreea Marin, planuri mari cu iubitul de Valentine's Day: "Poți fi îndrăgostit în fiecare zi"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, planuri mari cu iubitul de Valentine's Day: "Poți fi îndrăgostit în fiecare zi" © Arhiva

Andreea Marin a preferat dintotdeauna să își păstreze viața privată departe de public și să fie foarte misterioasă în privința relației pe care o are cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Și cum majoritatea vedetelor noi aleg să aibă activități speciale cu ocazia Valentine's Day, Andreea Marin mărturisește că persoanelor îndrăgostite nu le trebuie un motiv special pentru a-și arăta iubirea. Andreea Marin consideră că Valentine's Day nu este o sărbătoare românească, astfel că nu are de ce să petreacă într-un anumit fel, așa încât va merge, cel mai probabil, la un restaurant alături de iubitul ei.

"Nu înseamnă foarte mult pentru mine Ziua Îndrăgostiților nefiind o sărbătoare a noastră de suflet. Eu cred că poți fi îndrăgostit în fiecare zi. Pentru că atunci va fi weekend, început de weekend, da vom petrece undeva împreună", a declarat Andreea Marin pentru VIVA!

Se iubesc de trei ani

Începutul relației dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu a fost destul de dificil, din cauza faptului că bărbatul era plecat în Africa, el fiind consulul României în Libia. Timp de câteva luni "Zâna" a făcut naveta între cele două locații pentru a-și vedea iubitul. Vedeta a povestit recent și care au fost calitățile care au atras-o la partenerul ei. 

"Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine ( n.r. sexul) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el", a mărturisit Andreea Marin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro