Andreea Marin își schimbă înfățișarea! La ce procedură estetică a apelat vedeta: „Se vor modifica în timp”

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin își schimbă înfățișarea! La ce procedură estetică a apelat vedeta: „Se vor modifica în timp” © Instagram

Andreea Marin vrea mereu să arate foarte bine, așa că face tot ce poate pentru a avea o imagine impecabilă! De curând, vedeta le-a mărturisit fanilor ei, extrem de sinceră, că va face o schimbare asupra înfățișării sale. 

Andreea Marin arată ca la 20 de ani! Deși a trecut de prima tinerețe, vedeta arată impecabil și face numeroase tratamente, pentru a fi mereu în formă. De curând, vedeta le-a povestit fanilor săi că are încredere deplină într-un cosmetician și că, o dată pe lună, acesta se ocupă de sprâncenele ei. Lucrul acesta l-a mărturisit Andreea Marin pe Instagramul său, acolo unde le-a zis fanilor săi cum a cunoscut-o pe cosmeticiana care se ocupă de transformarea sprâncelelor sale. 

„Cele mai bune zile sunt cele care încep cu imbrătisarea celor dragi. Cele mai frumoase zile de muncă sunt cele care încep cu oameni frumoși și talentați alături de mine. Am cunoscut-o în calitate de make-up artist în inima țării, a pictat pe chipul meu pregătindu-mă pentru o gală, și de atunci vine tocmai de la Brașov, o dată pe lună, pentru a da o formă sprâncenelor mele, care se vor modifică în timp, datorită ei. Îmi luminează chipul prin grijă și răbdarea ei, dar mai ales prin bunătate umană. Un om profund bun, care face totul cu pasiune. Mă bucur că te-am întâlnit, draga mea!” a scris Andreea Marin, despre cosmeticiana care se ocupă cu schimbarea formei sprâncenelor sale, pe Instagram. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro