Andreea Marin se va muta împreună cu iubitul ei!? "Aşa am căzut de acord"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © Instagram

Andreea Marin a oferit unul dintre cele mai sincere interviuri pentru emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars în care a vorbit despre viaţa sa personală şi despre relaţia sa de iubire.

Andreea Marin a afirmat că se vede o dată cam la două săptămâni cu iubitul ei, iar în Malta a fost alături de el. Îi desparte o distanţă mare, dar lucrurile se vor schimba în curând.

"Sunt omul care tinde spre echilibru dar nu l-am avut dintotdeauna, ziua de 24 de ore este prea scurtă pentru mine. La 20 de ani căutam să dovedesc că pot că îmi găsesc drumul meu. Atunci era o luptă, azi sunt matură, ştiu ce vreau. Ştiu pe ce mă bazez. Mă simt aşa cum sunt. Cu fiecare palmă pe care o primeşti de la viaţa, înveţi. Am învăţat că oamenii trebuie să dovedească că sunt capabili de încrederea pe care tu o investeşti în ei. A fost un weekend în care m-am revăzut cu omul meu drag. Facem asta destul de des, deşi avem cariere care ne ţin la distanţă pentru un timp, lucrurile se vor rezolva din acest punct de vedere... Eu am o fetiţă aici, aici e ţara amânduroră... ne-o dorim, împreună. Din timp, în timp ne vedem. Acum ne-am văzut în Malta, la jumătatea drumului. Poţi trăi zi de zi în casă cu cineva şi să nu te bazezi pe omul acela. Vorbim de 100 de ori pe zi,  azi e mai uşor. Nu trec perioade mari fără să ne vedem. O dată cam la două săptămâni. Aşa am căzut de acord amândoi... el are o meserie care cere discreţie, lucrează într-un colţ de lume în care lucrurile nu sunt aşezate. E mai bine aşa. Nu vreau să fac comparaţie, trăiesc în echilibru şi pun un semn egal între starea de echilibru şi cea de fericire." a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 32 de ani, consului României în Libia. Lucrurile decurg excelent între ei şi o viitoare căsătorie nu este exclusă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro