Andreea Marin, secretul pentru a scăpa de kilogramele în plus „Corpul tău îți va mulțumi”

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, secretul pentru a scăpa de kilogramele în plus „Corpul tău îți va mulțumi” © Instagram

La minunata vârstă de 44 de ani, Andreea Marin se poate mândri cu o siluetă de invidiat. O mare parte din merit o are stilul de viață sănătos al vedetei, bazat, în primul rând, pe o minte echilibrată.

Chiar dacă a avut probleme de sănătate destul de serioase în 2018, Andreea Marin a reușit să treacă, cu brio, peste aceste cumpene. Are mare grijă de corpul ei, dar și de starea de spirit, iar acest lucru se vede.

Nu este adepta „dietelor minune”, ci preferă să aibă un regin echilibrat. Așadar, cum are grijă Andreea Marin să nu lase kilogramele buclucașe să se „lipească” de ea?

„Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație. Adică poți să mănânci o felie de tort cand ai ocazie ce merită sărbătorită, dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată. Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tau îți va mulțumi. În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri, se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite”, a spus Andreea Marin, pentru DCNews.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro