Andreea Marin, udă leoarcă într-o rochie mulată! Sânii i se „varsă” din decolteu

+5 click pentru
galerie

Andreea Marin, udă leoarcă într-o rochie mulată! Sânii i se „varsă” din decolteu © Instagram

La cei 45 de ani ai ei, Andreea Marin arată mai bine decât în adolescență. Stilul de viață echilibrat, format dintr-un regim alimentar sănătos și o stare de spirit mereu optimistă, pare să fie elixirul tinereții pentru îndrăgita „Zână a surprizelor”.

Aflată într-o vacanță în minunatul Bali, Andreea Marin a împărtășit mai multe poze care au reușit să îi lase muți pe admiratorii ei.

Andreea Marin, mai sexy ca niciodată

Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă și mulată, care cel mai probabil are și un dublu rol de costum de baie, vedeta și-a luat inima în dinți și s-a relaxat sub o cascadă descoperită „într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplător”, așa cum a scris chiar ea pe Instagram.

„Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebatatorite de munte, pana într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit ca acolo se ascunde o comoara: un colt de rai! În curând, filmul acestei mici aventuri în Bali!”, a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Mai vrea un copil

Andreea Marin este deja fericita mamă a unei fetițe: Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. De ceva ani, trăiește o altă minunată porveste de dragoste. Și chiar dacă nu o vede concretizată cu o căsătorie, se vede devenind mamă pentru a doua oară.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, declara Andreea Marin, în urmă cu câteva zile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro