Cum o ajută pe Andreea Marin vorbele tatălui: "Mi le-a repetat încă de când eram copil" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cum o ajută pe Andreea Marin vorbele tatălui: "Mi le-a repetat încă de când eram copil" / VIDEO © Captură video

Andreea Marin îşi aminteşte tot timpul de sfaturile pe care i le-a dat tatăl ei. Se ghidează după acestea şi poveste cu drag despre ele ori de câte ori are ocazia. 

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Andreea Marin a vorbit despre cum reueşte tot timpul să treacă peste greutăţi, aducându-şi aminte de ceea ce îi spunea tatăl ei atunci când era doar un copil. 

Andreea Marin a primit un inel uimitor de la iubitul ei! Se pregătește „zâna” de nuntă?

"E o poveste în spatele acestui motto. Nu există nu se poate, sunt vorbele tatălui meu pe care mi le-a repetat încă de când eram copil, atât de mult încât mi-au intrat în sânge. În momentele cele mai grele din viaţă, în care eram indecisă, în care nu ştiam pe ce drum să o apuc, îmi aminteam această vorbă. Îmi venea în minte, fără ca eu să o caut. M-a ajutat enorm şi deşi e un motto ce începe cu o negaţie, are o negaţie pozitivă şi te motivează puternic", a spus Andreea Marin. 

"Sunt o femeie cu experienţă de viaţă, sunt trecută prin multe.. Nu vreau să mai depind de un om şi nici nu cred că am făcut-o vreodată. Am fost un om pe picioarele mele chiar dacă dragostea ne transformă şi ne face uneori să pierdem calea pe care am gândit-o, însă acum am 44 de ani, nu mai sunt un copil. Iubesc asumat din toate punctele de vedere şi cred că facem o echipă bună eu şi Adrian, partenerul meu de viaţă", a mai spus Andreea Marin. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro