Andreea Podărescu, întâlnire de gradul zero cu tatăl copilului ei! "Sunt scârbită, efectiv"

Andreea Podărescu, întâlnire de gradul zero cu tatăl copilului ei! "Sunt scârbită, efectiv" © captura video

Andreea Podărescu a avut încă un meci cu fostul ei iubit. Bruneta a fost bucuroasă să afle că tatăl copilului său a stabilit o întâlnire în care trebuiau să vorbească despre fiul lor, dar totul a fost un fiasco total.

Andreea Podărescu spune că întâlnirea nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit, astfel că lucrurile sunt departe de a fi rezolvate între ei doi, mai ales că există și un proces în privința custodiei băiețelului. 

"Am avut o întâlnire de gradul trei, dacă pot să-i spun așa, cu tatăl copilului meu, a fost o încercare de mediere, dar nu am avut deloc rezultate favorabile. A declarat că nu-și mai dorește custodie exclusivă, ba își dorește copilul, ba nu, este o tura-vura.", a declarat Andreea Podărescu, la Xtra Night Show.

Ziua și cearta

Mai mult, bruneta s-a enervat, în direct, și a mărturisit că s-a săturat de toate aceste certuri, iar singura ei dorință este să fie mult mai liniștită, pentru a putea avea grijă de fiul său.  

"Sunt scârbită, efectiv, nu voiam să mai fac parte din povestea asta. Vreau să-mi văd de copilaș și de muncă. A trebuit să mă întâlnesc astăzi cu domnul Bădoi și cu avocatul. Am fost surprinsă și, oarecum sceptică, în privința acestei întâlniri pentru că îl cunosc de mult timp. Întâlnirea a fost bună pentru mine și copil, am avut ultima speranță că se vor rezolva treburile. El ne-a povestit despre viața lui sentimentală, nu avea nici o legătură.", a mai spus Andreea Podărescu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro