Andreea Popescu a luat drumul bisericii! Ce semne divine a primit, înainte de vizita la mănăstire

+3 click pentru
galerie

Andreea Popescu a luat drumul bisericii! Ce semne divine a primit, înainte de vizita la mănăstire © Instagram

Andreea Popescu a mers la mănăstire, cu soţul şi cu micuţul Ioachim. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat, în locul sfânt şi a vorbit despre semnele divine, pe care le-a primit şi care au făcut-o să ia calea bisericii. 

Andreea Popescu este o femeie împlinită şi fericită, aşa că de fiecare dată când are ocazia, merge la mănăstire pentru a se ruga şi pentru a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are. De curând, Andreea împreună cu soţul şi micuţul Ioachim au mers la Piatra Neamţ, la mănăstirea Sihla, unde obişnuiesc să meargă de ani buni. 

"Am plecat la Sihla, mănăstirea noastră de suflet, la care mergem de peste 5 ani. Mergem acolo şi dormim în mănăstire, mâncăm cu părinţii de acolo, şi pe vremea când nu îl aveam pe Ioachim, chiar puneam mâna la treabă. Rânduiala slujbelor a fost atât de frumoasă. Ştiu ce stare poţi să ai după slujbele de acolo", a spus Andreea Popescu, potrivit Antena Stars.

Andreea s-a îmbrăcat corespunzător: avut grijă să îşi acopere atât trupul, cât şi capul. Vedeta s-a rugat împreună cu familia sa, au participat cu toţii la slujba emoţionantă şi s-au împărtăşit. 

Însă pe lângă imaginile pe care le-a împărtăşit de la locul sfânt, bruneta a avut şi un mesaj de transmis celor cărora le-a greşit. 

"A început postul şi cu această ocazie îmi cer iertare tuturor celor cărora l-am greşit su supărat cu ce am spus eu pe aici. Să ne iertăm unii pe alţii şi cu inima deschisă să petrecem cele 40 de zile de post aşa cum îi este plăcut lui Dumnezeu", a mai transmis Andreea Popescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro