Andreea Popescu o ţine dintr-o vacanţă în alta. Cum arată fosta dansatoare a Deliei în costum de baie / FOTO

+4 click pentru
galerie

Andreea Popescu o ţine dintr-o vacanţă în alta. Cum arată fosta dansatoare a Deliei în costum de baie / FOTO © Foto: Instagram

A trecut prin multe greutăţi, a avut multe obstacole de depăşit în viaţă, dar acum şi-a găsit fericirea. Andreea Popescu este foarte liniştită lângă soţ şi copil. Iar acum au plecat împreună într-o vacanţă de fiţe, de fapt, o altă vacanţă, pentru că au tot fost plecaţi vara asta.

Andreea Popescu, maraton de vacanţe în această vară

Andreea Popescu şi-a luat soţul şi băieţelul şi au dat fuga împreună în însorita Grecie. Relaxarea şi liniştea au fost elementele definitorii ale acestei vacanţe, însă nu a lipsit nici distracţia. Au petrecut mai mult timp pe yacht, iar micuţul Ioachim a fost tare încântat de aceasă primă experienţă din viaţa sa, potrivit Antena Stars.

Ioachim s-a distrat pe cinste alături de părinţii săi

Andreea nu l-a scăpat din ochi pe Ioachim, dar asta nu înseamnă că a uitat de distracţie. Îmbrăcată cu un costum de baie negru, din două piese, Andreea afişa un zâmbet larg, semn că se simţea tare bine. Dar asta nu e tot, la un moment dat, fosta dansatoare a Deliei ne-a arătat că are şi talent la săriturile în apă.

Andreea chiar se pricepe! Suntem curioşi dacă şi cel mic îi va moşteni talentul. Întreaga familie s-a bucurat de peisajele superbe care îţi tăiau răsuflarea. Parcă de pe yacht se vede totul şi mai frumos. Iar din imagini putem observa că micuţul Ioachim a fost, la rândul lui, tare impresionat de ceea ce a văzut.

Dar şi admiratul peisajelor poate fi obositor, aşa că la un moment dat, o pauză de somn a fost mai mult decât binevenită. Fosta dansatoare a Deliei are grijă ca micuţul Ioachim să aibă parte de tot ce este mai bun, iar copilăria lui să fie una plină de amintiri superbe. Dacă bruneta se bucură acum de o viaţă lipsită de griji, copilăria ei a fost una modestă, cu posibilităţi limitate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mare sportiva 🤣. #grecia #greece #sanidunes #boat #trip

A post shared by Andreea Cojoc (@andreeaoanapopescu) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro