Andreea Raicu este din nou îndrăgostită, dar nu a dat uitării trecutul! "Am avut o relaţie toxică de şapte ani"

+3 click pentru
galerie

Andreea Raicu este din nou îndrăgostită, dar nu a dat uitării trecutul! "Am avut o relaţie toxică de şapte ani" © captură video

Andreea Raicu este una dintre vedetele de la noi care preferă să-şi ţină viaţa personală departe de ochii lumi. Însă, atunci când consideră că alte femei au ce învăţa din experienţa ei, împărtăşeşte cu tot dragul. Andreea Raicu "a scăpat" bomba de azi a lumii mondene: se întâlneşte cu cineva! 

Relaţiile Andreei Raicu au fost întotdeauna un subiect tabu şi niciodată nu a vorbit prea mult în spaţiul public despre viaţa personală. Acum însă, vedeta a dezvăluit că se întâlneşte cu cineva. Cine este noul bărbat? Nu ştim! Andreea Raicu a spus clar că nu îi place să vorbească despre relaţiile ei amoroase, deci... n-o s-o facă. Cel puţin, nu acum. 

Cert este că Andreea Raicu a dat o şansă unui nou început alături de... o nouă persoană. 

"Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are... Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (n.r. este îndrăgostită). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta... Nu vă spun nimic", a declarat Andreea Raicu la o emisiune tv. 

Şi mai ştim că relaţia nu este atât de avansată, dat fiind faptul că vedeta a spus că încă locuieşte singură. O credem pe cuvânt!

"Nu ne-am mutat împreună. Eu locuiesc singură.", a precizat vedeta.  

Andreea Raicu nu a dat uitării trecutul, dar nu pentru că încă mai are sentimente pentru vreun fost iubit, ci pentru că, de-a lungul timpului, a avut multe de învăţat despre iubire şi despre oameni. Lucruri pe care, ori de câte ori are ocazia şi prin fel de fel de proiecte, le împărtăşeşte cu alte femei. 

Vedeta a mărturisit că a avut o relaţie toxică de şapte ani. Ce înseamnă de fapt "o relaţie toxică"? Ei bine, Andreea Raicu a explicat că, practic, într-o astfel de relaţie, eşti mereu tensionat şi îţi pierzi încrederea în tine. 

Şi acum stăm şi ne gândim.... Cu cine a avut Andreea Raicu o relaţie de şapte ani? Ei bine, cu Tudor Chirilă! În 2006, un sărut în faţa camerelor de filmat a oficializat relaţia celor doi. Apoi însă, au trecut prin numeroase împăcări şi despărţiri. În anul 2008, îşi anunţau separarea pe blogurile personale, dând impresia că nu mai există şansă de împăcare de data aceasta. Cu toate acestea, în vara anului 2010, Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au fost surprinşi în tandreţuri în Centrul Vechi al Bucureştiului. Un an mai târziu, în 2011, şi-au spus din nou adio. 

"Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta.... Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine... Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani...", a continuat Andreea Raicu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro