Andreea Raicu îi duce dorul lui Tudor Chirilă? Ce a putut să spună despre el, de faţă cu toată lumea

+3 click pentru
galerie

Andreea Raicu îi duce dorul lui Tudor Chirilă? Ce a putut să spună despre el, de faţă cu toată lumea © Hepta

Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au trăit una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din showbiz. Chiar dacă relaţia lor a fost cu certuri şi împăcări, fanii i-au plăcut din prima clipă şi au tot sperat că, poate, într-o zi, cei doi se vor mai împăca. Nu s-a întâmplat asta, însă Andreea Raicu a uimit pe toată lumea cu cele mai recente afirmaţii pe care le-a făcut despre fostul iubit.

Andreea Raicu şi Tudor Chirilă s-au iubit ani buni

Andreea Raicu a avut mai multe relaţii celebre, printre acesta îi amintim pe Cristi Chivu, Horia Tecău şi pe Tudor Chirilă. Cu cel din urmă s-a iubit ani buni, însă, în cele din urmă cei doi au decis să se separe definitiv, după o serie de împăcări şi despărţiri.

Chiar dacă fanii sperau ca cei doi să-şi mai dea o şansă, acest lucru nu s-a întâmplat, iar Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au luat-o pe drumuri separate. Ba chiar artistul s-a pus şi la casa lui, iar actuala parteneră l-a făcut tată de două ori.

Chiar şi aşa, Andreea Raicu se pare că nu l-a uitat pe Tudor Chirilă, despre care, recent, a avut doar cuvinte de laudă. Întrebată într-o emisiune tv pe care dintre foştii iubiţi l-a iubit cel mai mult, fără să stea pe gânduri, vedeta a recunoscut că acesta a fost Tudor Chirilă.

''Intensitatea a fost diferită la relaţia cu Tudor Chirilă'', a spus Andreea Raicu în momentul în care a fost întrebată pe care dintre foştii parteneri i-a iubit cel mai mult.

Fanii au rămas uimiţi de acest răspuns, mai ales că Andreea Raicu a încercat să fie cât mai discretă în privinţa declaraţiilor despre bărbaţi, în ultimul timp. De altfel, aceasta nu s-a mai afişat deloc cu niciun bărbat şi, deşi în viaţa ei pare să existe unul, aceasta îl ţine cât mai departe de ochii curioşilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro