Andreea Raicu, răsfăţata familiei! Vedeta nu a dus lipsă de nimic

+3 click pentru
galerie

Andreea Raicu, răsfăţata familiei! Vedeta nu a dus lipsă de nimic © Instagram

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind o prezenţă plăcută de fiecare dată. Cu toate că la început a fost mai greu, vedeta nu a dus lipsă niciodată de nimic, mama răsfăţând-o de fiecare dată.

Andreea Raicu este într-o formă de zile mari, fiind mereu în atenţia fanilor, dar şi prezentă la majoritatea evenimentelor mondene care au loc în capitală. Vedeta a crescut de mică sub protecţia părinţilor care au învăţat-o cum să se comporte cu cei din jur, să ştie să împartă şi să fie lângă cei apropiaţi de fiecare dată. "Am crescut într-o familie în care am fost învățată să împart, să dau oamenilor din ceea ce am, cumva am învățat că asta îmi aduce bucurie. Am început de mică să împart toate lucrurile pe care le aveam: jucării, haine, dulciuri, pentru că mama mea, fiind însoțitoare de bord, aveam lucruri pe care ceilalți copii nu le aveau la vremea respectivă.", a declarat Andreea Raicu pentru Libertatea.ro.

Bruneta s-a retras de pe micile ecrane, axându-se foarte mult pe mediul online şi pe ceea ce face, descoperindu-şi pasiunea pentru scris. Frumoasa Andreea nu are de gând să se întoarcă prea curând în sânul televiziunilor, fiind foarte mulţumită cu viaţa ei din prezent. Cu toate acestea, dacă ar apărea un format pe genul ei, vedeta ar încerca cu drag. "Am primit oferte, dar nu am considerat că mi se potrivesc, drept care toată energia mi-am dedicat-o businessului meu online. Mi-aș dori o emisiune care să mă reprezinte și care să aducă plus valoare oamenilor care se uită la ea.", a completat ea pentru sursa citată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro