VIDEO / Andreea Tonciu, apărată de fiica sa în certurile cu soțul: "S-a dus și i-a dat una"

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu © captura video

Viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical de când s-a născut micuța Rebecca. Vedeta a renunțat la aparițiile televizate și s-a dedicat exclusiv familiei.

Andreea Tonciu a mărturisit că nu își imaginează viața fără fiica ei, fiind dependentă de Rebecca. Mai mult decât atât, bruneta spune că micuța chiar o apără atunci când are discuții mai aprinse cu soțul său. 

"Suntem non-stop împreună. Mie nu mi-au plăcut copiii. Când eram acum 4-5 ani că o să fac eu copiii, mai bine înfiam. Sunt dependentă de ea, n-am crezut că e așa sentiment. N-o stresez, îi explic cu vorba bună. De mine ascultă. Uite aseară aveam o discuție mai aprinsă cu soțul meu și ea mi-a luat apărarea și s-a dus și i-a dat una. E foarte atașată de mine, știu că fetele sunt cu tații. Și eu am fost mai atașată cu tata. Fata mea nu seamănă deloc cu mine, doar la caracter. Fata mea nu cere jucării sau haine, vrea numai bomboane. Crăciunul îl vom face în familie și la munte vom merge la munte. Deocamdată nu pot să plec fără Rebi de sărbători.", a spus Andreea Tonciu, la Răi Da Buni.

O prinde foarte bine rolul de proaspătă mămică, dar iată că nu vrea să audă de al doilea copil:  "Nu lucrez la al doilea copil, am alte priorități. Dacă îmi dă Dumnezeu peste ceva timp, cu mare drag. Sunt dependentă de ea, nici nu mai apar la televizor. Eu stau cu ea mereu, dar și mama. N-am avut bonă niciodată. Nu îl las pe Dani singur cu fata pentru că plânge după mine. Eu o cert mai des decât tatăl ei.".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro