Andreea Tonciu s-a rupt în mişcări pe ritmurile lui Florin Salam. Vedeta a făcut show la o petrecere de lux

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu s-a rupt în mişcări pe ritmurile lui Florin Salam. Vedeta a făcut show la o petrecere de lux © Foto: Facebook

Dacă e party, party să fie! Andreea Tonciu s-a distrat de minune pe ritmurile lui Florin Salam. Petrecerea a fost reuşită, iar dedicaţiile au curs fără număr.

Cum ar putea Andreea Tonciu să rateze vreo petrecere cu mare fast? Focoasa brunetă e prezentă la evenimentele în care luxul şi opulenţa sunt cuvintele cheie. Aşa cum ne-a obişnuit deja, bruneta alege ţinute provocatoare, care îi pun în evidenţă formele apetisante. Şi aşa a fost şi de data aceasta. Andreea a optat pentru o rochie lungă, neagră, transparentă, de tip sirenă, extrem de decoltată, cu un corset plin de paiete strălucitoare. 

Dar staţi să vedeţi alături de cine petrece frumoasa Andreea! Nimeni altul decât Florin Salam. Artistul a încins atmosfera, ca de obicei, şi a avut grijă ca distracţia să fie în toi. Dar asta nu e tot! Alături de petrecăreţi s-a aflat şi Adrian Minune, care a încântat invitaţii cu vocea sa.

Iar Andreea Tonciu s-a distrat de minune. Soţul i-a fost alături şi a avut grijă să se asorteze cu bruneta. A ales un tricou negru cu detalii metalice şi o pereche de pantofi argintii. Voia bună a continuat până dimineaţa, spre deliciul celor prezenţi.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro