Andreea Tonciu, de urgenţă la spital! Ce probleme de sănătate are vedeta

+2 click pentru
galerie

Andreea Tonciu, de urgenţă la spital! Ce probleme de sănătate are vedeta © Instagram

Andreea Tonciu a ajuns de urgenţă la spital, în această dimineaţă.

Bruneta a mărturisit că are nişte probleme serioase de sănătate, dar nu doreşte să le dezbată în spaţiul public.

”Mi-a fost foarte rău și am ajuns dimineața la spital. Acum sunt mai bine. Trebuie să îmi fac niște analize pentru că nu le-am mai facut de mult. Mi-au facut o ecografie. Am niște probleme, le știu, dar prefer să nu vorbesc despre ele”, spune Andreea Tonciu.

Problemele de sănătate nu îi dau pace

Andreea Tonciu a mai avut probleme legate de starea fizică şi în trecut. 

Vedeta a avut probleme serioase cu spatele, motivul fiind chiar sânii impresionanţi pe care îi are. Mai mult, Andreea susţine că şi exerciţiile de la sala de fitness pot fi răspunzătoare pentru durerile cumplite.

Totuşi, Andreea a vrut să se facă bine, astfel că a apelat la nişte tratamente speciale, pe care i le recomanda, la acea vreme, chiar şi soţului ei.

„Am probleme, mă doare foarte tare spatele, probabil am sânii prea mari și mă doare spatele rău de tot și am venit să mă fac bine. Am venit să văd despre ce e vorba, de ce am durerile astea, pe care nu le-am avut în viața mea. Fac sală foarte multă, corpul meu nu a fost obișnuit cu sala, că nu am făcut sală în viața mea.  Acasă în afară de mâncare și ordine, nu fac altceva. Am o doamnă care îmi face curățenie generală. O viață am, trebuie să-mi fac și eu toate plăcerile. O să-i spun și soțului meu să vină aici (la masaj, n.r.) ca să se relaxeze și el”, a spus Andreea Tonciu, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro