Andreea Tonciu, despre zvonurile divorțului de Daniel Niculescu. Bruneta e foc și pară: "Când or muri câinii aștia"

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu, despre zvonurile divorțului de Daniel Niculescu. Bruneta e foc și pară: "Când or muri câinii aștia" © Instagram

Andreea Tonciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani pentru a se dedica exclusiv vieții de familie. Au apus vremurile când bruneta dansa lasciv la emisiuni și lua parte la evenimentele mondene.

Andreea Tonciu a făcut nunta cu Daniel Niculescu, alesul inimii sale, în urmă cu trei ani. La scurt timp a venit pe lume și micuța Rebbeca, ce le-a împlinit viața de familie. Bruneta este foarte fericită, iar soțul său îi face toate poftele, însă cu toate acestea, nu de puține ori au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi la un pas de divorț. În toate cazurile Andreea Tonciu a reacționat furibund și a dezmințit toate speculațiile. “E adevărat ca ne tot certăm zilnic. Că-și lasă șosetele aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit. Asta nu înseamnă că divorțăm. O sa divorțez când or muri câinii astia”, a declarat Andreea Tonciu pentru click.ro.

Bruneta și-a anunțat revenirea în televiziune

După mult timp, iată că a venit și vestea cea mare! Andreea Tonciu și-a anunțat toți admiratorii că pregătește un proiect televizat, iar oamenii vor avea ocazia de a o vedea din nou pe micile ecrane. Foarte entuziasmată, Andreea Tonciu s-a filmat și a postat un video pe Instagram, acolo unde le-a dat fanilor mai multe detalii. ”Voi face parte dintr-un proiect foarte frumos ce va fi difuzat din luna ianuarie”, a spus vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro