Soțul Andreei Tonciu, adevărul despre divorțul de brunetă: "Eram mare golan"

+3 click pentru
galerie

Soțul Andreei Tonciu, adevărul despre divorțul de brunetă: "Eram mare golan" © Instagram

Andreea Tonciu și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu aproape trei ani și au împreună o fetiță, pe nume Rebecca. De-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri potrivit cărora relația dintre cei doi nu mai e de mult lapte și miere, ba chiar că Daniel Niculescu ar fi luat decizia să părăsească domiciliul conjugal.

Soțul Andreei Tonciu s-a decis să lămurească situația și să spună cum stau, de fapt, lucrurile în familia lor. Cei doi au trecut de zor în acest weekend, fiind nași de botez pentru fetița unor prieteni. 

"Hai să fim sinceri, cine nu se ceartă, e normal. N-a fost niciodată discuția să plec de acasă, nici măcar nu am avut vreo ceartă foarte serioasă, dar să ajungem la divorț. Îi spun mereu că nu știu cum a reușit să mă schimbe. Sunt foarte fericit pentru că îmi place viața asta. M-a schimbat total, eram alt om. Eram mare golan, dar m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit.", a de clarat Daniel Niculescu, la Antena Stars.  

Nici gând de despărțire, ba mai mult, Daniel Niculescu are planuri mari pentru prințesele lui. Soțul Andreei Tonciu vrea să își mute familia de la apartament al vilă și să devină tătic a doua oară.

"Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva. Chiar mă gândesc să ne mutăm, într-un an, de la apartament la vilă, casă. Mai vreau un copil, ce-o vrea Dumnezeu, fată, băiat, îmi doresc...într-un an, doi, vreau și chiar mă gândesc.", a mai spus Daniel Niculescu.  

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro