Andreea Tonciu, totul despre problemele de sănătate pe care le-a ţinut ascunse. "Mă doare rău de tot"

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu, totul despre problemele de sănătate pe care le-a ţinut ascunse. "Mă doare rău de tot" © Instagram

Andreea Tonciu este o persoană mereu pusă pe şotii, veselă şi cu zâmbetul pe buze, însă puţini sunt cei care ştiu că vedeta s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate.

Andreea Tonciu, totul despre suferinţele cu care s-a confruntat

Chiar dacă lasă impresia că totul este doar lapte şi miere în viaţa sa, ei bine, Andreea Tonciu a trecut prin momente grele anul acesta din cauza unor probleme de sănătate. Vedeta a suferit foarte mult şi într-un final a ales să-şi facă curaj şi să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat cu ea.

Ei bine, Andreea Tonciu a avut probleme serioase cu spatele. Vedeta a avut dureri mari, iar motivul suferinţei sale ar fi, culmea, sânii. Pentru că are bustul extrem de generos, Andreea Tonciu crede că acesta ar putea să fie cel "vinovat" de producerea durerilor din zona spatelui. În plus, Andreea Tonciu spune că şi exerciţiile pe care le face la sală ar putea fi responsaibile de apariţia durerilor.

În urmă cu ceva timp, Andreea Tonciu a povestit la Antena Stars că a început să facă tratamente speciale în acest sens, iar lucrurile păreau să meargă pe drumul cel bun. 

„Am probleme, mă doare foarte tare spatele, probabil am sânii prea mari și mă doare spatele rău de tot și am venit să mă fac bine. Am venit să văd despre ce e vorba, de ce am durerile astea, pe care nu le-am avut în viața mea. Fac sală foarte multă, corpul meu nu a fost obișnuit cu sala, că nu am făcut sală în viața mea.  Acasă în afară de mâncare și ordine, nu fac altceva. Am o doamnă care îmi face curățenie generală. O viață am, trebuie să-mi fac și eu toate plăcerile. O să-i spun și soțului meu să vină aici (la masaj, n.r.) ca să se relaxeze și el”, a spus Andreea Tonciu, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest