Andreea Tonciu îşi anunţă, oficial, revenirea în televiziune: "Mă consider o fată plăcută de public". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu îşi anunţă, oficial, revenirea în televiziune: "Mă consider o fată plăcută de public". VIDEO © captură video

Când Rebeca, fiica Andreei Tonciu, a venit pe lume, viaţa vedetei s-a schimbat complet. A ales să renunţe la televiziune, dar iată că a venit momentul să facă marele anunţ: Se întoarce!

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Andreea Tonciu şi-a anunţat, oficial, revenirea. Vrea să meargă la toate proiectele la care este chemată, fiind extrem de pasionată de lumea din faţa camerelor. 

"Sunt dispusă să merg la toate proiectele la care sunt chemată pentru că ăsta a fost jobul meu şi este în continuare. Îmi place foarte mult ceea ce am făcut. Chiar nu am făcut nimic greşit. Eu sunt o persoană care nu mă consider o vedetă. Eu mă consider o fată plăcută de public", a spus Andreea Tonciu la "Răi Da Buni".

Soţul ei este, în sfârşit, de acord! Andreea Tonciu a spus că, până la urmă, nici nu ar avea de ce să nu o lase din nou în lumina reflectoarelor. Este femeie serioasă, îşi creşte copilul şi, mai mult, nici televiziunea nu mai e ce era acum câţiva ani, numărul scandalurilor fiind mult mai mic.

"S-a schimbat foarte mult. Nu se mai practică la televizor ce se practica acum câţiva ani. Mai sunt scandaluri, dar nu mai e ce a fost. Chiar îmi doream să apară o fată la televizor să semene aşa puţin cu mine, cu ceva din caracterul meu...", a mai spus bruneta.

"Soţul meu este de acord. În sfârşit, i-a venit mintea la cap. Mă lasă să fac ceea ce mie îmi place. Îmi cresc copilul cu ajutorul mamei mele.", a dezvăluit Andreea Tonciu.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest