Andreea Tonciu revine în televiziune. Unde o pot vedea admiratorii pe frumoasa brunetă

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu revine în televiziune. Unde o pot vedea admiratorii pe frumoasa brunetă © arhiva

Andreea Tonciu a dispărut pentru ceva timp din lumina reflectoarelor, însă dintotdeauna a sperat că va reveni. Este lucrul pe care îl iubește și ceea ce știe cel mai bine să facă. Bruneta a făcut marele anunț, iar în curând va putea fi văzută din nou pe micile ecrane.

După o perioadă bună în care a dispărut din fața camerelor de filmat, Andreea Tonciu s-a hotorât să revină din nou la televizor. Bruneta și-a anunțat admiratorii că va putea fi văzută în curând pe micile ecrane într-un proiect frumos pentru care face multe sacrificii și pentru care s-a apucat serios de treabă: ”Voi face parte dintr-un proiect foarte frumos ce va fi difuzat din luna ianuarie”, a spus vedeta. 

Face sală și ține dietă

E bine de știut că televiziunea cere sacrificii multe, iar divele de la noi își dau silința să arăte cel mai bine pe sticlă și să aibă mulți admiratori. Nici Andreea Tonciu nu e mai prejos. Bruneta s-a apucat de sală, dar și de o alimentație sănătoasă și e gata sa ia privirile tuturor, așa cum o făcea în urmă cu mulți ani în showurile în care era prezentă: ”Am început să merg la sală că vreau să arăt din ce în ce mai bine. Cu toate că eu nu sunt obișnuită să fac sală, dar în viață trebuie să faci sacrificii.[...] Am intrat și la regim.”, a mai adaugat aceasta.

Ce spunea Andreea Tonciu despre întoarcerea în televiziune

Soțul Andreei Tonciu a fost cel care nu a fost de acord pentru o perioadă de timp ca vedeta să apară pe sticlă pe o perioadă îndelungată, însă acum s-a gândit mai bine la ceea ce ea vrea să facă. 

"Sunt dispusă să merg la toate proiectele la care sunt chemată pentru că ăsta a fost jobul meu şi este în continuare. Îmi place foarte mult ceea ce am făcut. Chiar nu am făcut nimic greşit. Eu sunt o persoană care nu mă consider o vedetă. Eu mă consider o fată plăcută de public", a mai spus vedeta la "Răi Da Buni".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro