Andreea Tonciu și-a „îmblânzit” soțul gelos: „M-am impus foarte tare”

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu © Instagram

Problemele, dacă le putem numi așa, de relație ale Andreei Tonciu sunt bine cunoscute. Vedeta a explicat de multe ori cum soțul ei, extrem de gelos, i-a interzis practic să apară la televizor și să se dezlănțuie prin cluburi și la evenimente, așa cum făcea înainte.

Iată, însă, că lucrurile s-au mai schimbat puțin. Andreea Tonciu a reușit să-l „îmblânzească” pe Daniel Niculescu, care pare să nu mai aibă vreo problemă cu aparițiile publice ale vedetei.

„Normal că s-au îndreptat lucrurile între noi. Mereu m-a lăsat să mă aranjez, doar că avea o problemă cu ieșirile mele. Acum nu mai are. Vreau să mă întorc în televiziune. Gelos este că mă iubește, dar cu chestiile pe care vreau să le fac nu mai este. Să zicem că au trecut trei ani de zile și a ajuns să mă cunoască. M-am impus foarte tare. Am făcut mai mult decât să urlu de el. Am zis că dacă nu mă lasă să fac ceea ce-mi place, adică să apar la televizor... (...) Îmi găsesc diverse activități și nu ne mai intersectăm decât seara. (...) Soțul meu nu face absolut nimic în casă, el doar aduce bani și atât”, a spus Andreea Tonciu, la „Star Matinal”.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu și împreună au o fetiță pe nume Rebecca. Vedeta a mai declarat că nu își dorește încă un copil în acest moment.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro