Andrei Ștefănescu așteaptă cu nerăbdare ziua de 15 mai. Artistul are planuri mari, însă un singur lucru este primordial: ”Mi-e dor de o vizită relaxantă”

Andrei Ștefănescu așteaptă cu nerăbdare ziua de 15 mai © Arhiva

Andrei Ștefănescu, carismaticul prezentator al Antenei Stars, așteaptă cu nerăbdare ziua de 15 mai, atunci când starea de urgență se va ridica, iar restricțiile impuse de autorități se vor mai relaxa. 

Vedeta de la Antena Stars, Andrei Ștefănescu, este mai pregătit ca niciodată pentru ziua de 15 mai. Artistul așteaptă cu nerăbdare relaxarea restricțiile, perioadă pentru care și-a făcut o listă cu lucrurile pe care ar vrea să le facă din nou, însă un singur lucru este primordial. 

Artistul a respectat regulile izolării și a rămas acasă alături de frumoasa sa parteneră, dar și de micuțul lor băiețel. Însă acum este pregătit să își reia cu pași mici viața de dinainte de pandemie, chiar dacă în toată această perioadă nu a renunțat la absolut tot, el fiind prezentat pe platoul emisiunii ”Showbiz Report”, alături de colaga lui, Majda. 

Ca oricare dintre noi, Ștefănescu a dus dorul unor activități foarte importante pentru el, dar mai ales a dus dorul oamenilor care ocupă un loc special în viața lui. Pe lângă Antonia și băiețelul lor, Andrei are un loc special în suflet pentru cei care l-au adus pe lume. 

„Mi-e dor să văd oamenii fericiți din nou, să merg la fotbal, mi-e dor să mă întâlnesc cu prietenii, să mai ieșim la o terasă, mi-e dor de foarte multe lucruri, mi-am dat seama că îmi lipsesc foarte multe lucruri pe care le făceam înainte. Primul lucru, voi merge să îmi văd părinții, deși am mers și în perioada asta, însă am fost extrem de precaut. Mi-e dor de o vizită relaxantă. Mi-e dor de naționala Artiștilor, a doua mea familie, vreau să merg la film, am multe pe listă”, a declarat Andrei Ștefănescu, conform Libertatea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro